Vraag ons voor uw behang- en schilderwerken

Streven naar perfectie. Dat is waar we bij Interio al 20 jaar lang voor gaan. U kan bij ons terecht voor alle decoractie- en schilderwerken in Lochrisit met dat tikkeltje meer. Een eerlijke prijs en een onbetwistbare kwaliteit staan daarbij steeds voorop.

Alle schilderwerken tot in de kleinste hoekjes

Wij nemen alle schilderwerken van a tot z voor onze rekening, waarbij we een vlekkeloze afwerking garanderen, tot in de kleinste hoekjes. Ook op moeilijk bereikbare plekken kan u rekenen op ons oog voor detail. U kan uw keuze maken uit ons uitgebreid aanbod van diverse topmerken.

Advies gebaseerd op vakkennis en ervaring

Vanuit onze ruime ervaring zijn wij ook de aangewezen partner uit Lochristi om u bij te staan met de nodige begeleiding en advies op maat. Wij weten als geen ander welke soort verf u best kiest, welke kleurencombinaties werken en welke niet, en kunnen perfect inschatten hoeveel verf nodig is voor een bepaalde klus. Al deze factoren garanderen dat u straks kan genieten van een mooi verzorgd eindresultaat dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wat uw smaak en interieurstijl ook is.

Heeft u een verfklus die u aan ons wil toevertrouwen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte laten opstellen? Neem dan zeker even contact met ons op en wij helpen u met veel plezier verder.

Back to Top