Alle soorten raamdecoratie.
Op maat en geplaatst als u dat wenst.

Interio verkoopt raamdecoratie in Lochristi. Op maat maken en plaatsen behoren tot de mogelijkheden.

Een schat aan mogelijkheden

Geen enkel interieur is compleet zonder de juiste raamdecoratie. Gordijnen, lamellen en andere oplossingen bepalen grotendeels de lichtinval en dus ook de sfeer in huis.

Naast praktische overwegingen, kan u uw keuze maken wat design betreft. Bij Interio hebben we een ruim assortiment van diverse oplossingen voor uw ramen. Onze stoffen zijn van topmerken als Toppoint en Diaz. Wij kunnen steeds maatwerk leveren. In onze winkel vindt u een groot aanbod van gordijnen, stores, rolgordijnen, paneelgordijnen, duette en pliseƩgordijnen. Maar ook voor horizontale en verticale lamellen zit u goed bij ons. Bovendien kan u kiezen uit heel wat verschillende kleuren en ontwerpen.

Zo kunnen we voor ieders smaak en woonstijl de perfecte oplossing vinden, en dat voor alle kamers in huis, van de badkamer tot de slaapkamer.

Raamdecoratie plaatsing

Advies, confectie, plaatsing

Wij staan steeds klaar om u te helpen met ons ervaren advies. Wij komen ook graag bij u ter plaatse de nodige opmetingen uitvoeren. Het confectieatelier zorgt vervolgens voor het op maat maken van de raamdecoratie, waarna onze plaatsingsdienst een perfecte plaatsing en afwerking garandeert.

Nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, of kom gewoon eens langs in onze gezellige winkel in Lochristi.

Wij staan klaar om u te helpen.