Vraag ons voor uw behang- en schilderwerken

U kan bij ons terecht voor alle decoractie- en schilderwerken in Lochristi met dat tikkeltje meer. Een eerlijke prijs en een onbetwistbare kwaliteit staan daarbij steeds voorop.

Alle schilderwerken tot in de kleinste hoekjes

Streven naar perfectie. Dat is waar we bij Interio al 25 jaar lang voor gaan. Wij nemen alle schilderwerken van a tot z voor onze rekening, waarbij we een vlekkeloze afwerking garanderen, tot in de kleinste hoekjes. Ook op moeilijk bereikbare plekken kan u rekenen op ons oog voor detail. U kan uw keuze maken uit ons uitgebreid aanbod van diverse topmerken.

Vanuit onze ruime ervaring zijn wij ook de aangewezen partner uit Lochristi om u bij te staan met de nodige begeleiding en advies op maat. Wij weten als geen ander welke soort verf u best kiest, welke kleurencombinaties werken en welke niet, en kunnen perfect inschatten hoeveel verf nodig is voor een bepaalde klus.

Al deze factoren garanderen dat u straks kan genieten van een mooi verzorgd eindresultaat dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wat uw smaak en interieurstijl ook is.

Advies gebaseerd op vakkennis en ervaring

We helpen je graag bij zowel kleine als grote schilder projecten. Heeft u een verfklus die u aan ons wil toevertrouwen? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte laten opstellen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, of kom gewoon eens langs in onze gezellige winkel in Lochristi.

Wij staan klaar om u te helpen.